ABB tillsätter ny divisionschef

Foto: ABB

ABB har tillsatt en ny divisionschef för ABB Discrete Automation and Motion, i Sverige. Han tillträdde 1 oktober och efterträder Anders Nylander, som har utsetts till global chef för produktgruppen Large Motors and Generators.

- Tillverkningsindustrin är ett oerhört viktigt område för ABB:s framtida tillväxt. Robert Larsson kommer att med sin starka automationsbakgrund kunna bidra till ökad försäljning av ABB:s hela erbjudande till våra kunder. Jag ser fram emot ett givande och framgångsrikt samarbete med Robert och hans team, säger Johan Söderström, vd för ABB Sverige, i ett pressmeddelande.

- I min nya roll som divisionschef får jag större möjlighet att träffa svenska kunder och göra affärer, det är något jag brinner för. Tillsammans med alla duktiga medarbetare blir det spännande att få vara med och bidra med produkter, system och tjänster för ett hållbart samhälle. Målsättningen är given, vi ska vara det bästa valet för både våra nuvarande och nya kunder, säger Robert Larsson, i ett pressmeddelande.