OKQ8 har tecknat ett samarbetsavtal med Fastighetsägarna MittNord

Pressbild: OKQ8/Mynewsdesk

OKQ8 har tecknat ett samarbetsavtal med Fastighetsägarna MittNord som ger 3 500 medlemmar möjlighet att ta del av OKQ8:s helhetskoncept med produkter och tjänster kring elbilsladdning, solceller och energilagring. Målet är att hjälpa fastighetsägare i mellersta och norra Sverige ställa om till fossilfria alternativ och därmed minska sin klimatpåverkan.

OKQ8, som genom dotterbolaget Kraftpojkarna är distributör inom solenergi, energilagring och elbilsladdning, arbetar dagligen med att hjälpa kunder att ställa om till fossilfri energiförsörjning. Avtalet med Fastighetsägarna Mittnord visar att allt fler önskar helhetslösningar för sin egen omställning till fossilfria alternativ.

-Genom förvärvet av Kraftpojkarna skaffade vi oss kompetens för en ny marknad som kompletterar vårt utbud för fordons- och fastighetsmarknaden. Nu gör vi det enkelt för Fastighetsägarnas medlemmar att ställa om genom vårt helhetskoncept inom elbilsladdning, solceller och energilagring, säger Karin Hellgren, kommunikationschef på OKQ8.