Entelios etablerar nytt kontor i Aalborg, Danmark

Foto: Istock

Strömleveransföretaget Entelios har i flera år haft många och stora företagskunder på den danska marknaden. Som ett resultat av den ökade efterfrågan på innovativa, förnybara energilösningar och förvaltningskoncept som ger reducerat strömförbruk och kostnader, har Klaus Fischer (43) anställts till att leda ett nytt team i det nyetablerade kontoret i Aalborg.

Arbetet från det nya kontoret i Aalborg börjar 1 februari. Entelios, som är en av nordens största strömleverantörer på företagsmarknaden, har sedan tidigare kontor i Stockholm, Göteborg, Helsingfors, Oslo, Arendal och Kristiansand.

- Vi är glada att kunna meddela att vi äntligen öppnar kontor i Danmark. Vår ambition är att bli vår kunds viktigaste samarbetspartner för en hållbar framtid. Genom att bli en pan-nordisk aktör vill vi också förverkliga den kommersiella potentialen vi har sett på den danska marknaden, säger Fredrik Lind, Nordisk försäljningschef på Entelios.

20 års erfarenhet från elbranschen

Klaus Fischer har blivit anställd för att leda arbetet i Danmark. Han har över 20 års erfarenhet i elbranschen. Han har heltäckande erfarenhet mot både förbruk- och produktionskunder, primärt förvaltning och balanshantering för både offentliga och privata kunder. Hans erfarenheter kommer att vara viktiga både för oss på Entelios och våra kunder.

- Efter många år i branschen, primärt med förmedling och portföljförvaltning, är jag glad för att ha fått möjligheten att komma ännu närmare kunden och vara med och bygga en trovärdig aktör på den danska marknaden, säger Fischer.