PiteEnergi utser Fredrik Alm till ny elnätschef

Jörgen Andersson Strand, VD tillsammans med Fredrik Alm, ny elnätschef på PiteEnergi.

PiteEnergi hälsar nya elnätschefen Fredrik Alm välkommen till PiteEnergi. Fredrik har en gedigen erfarenhet som chef och ledare på olika nivåer inom datakommunikations- och telekommunikationsbranschen från både Telia och Ericsson. Han kommer nu senast från Region Norrbotten där han varit biträdande verksamhetschef på laboratoriemedicin.

– Det känns väldigt spännande att få möjligheten att arbeta tillsammans i en organisation som lyckats både med att uppfylla kundernas förväntningar med toppbetyg och vara en arbetsplats där personalen trivs och utvecklas. Jag ser fram emot att lära känna alla medarbetare och att ta mig an uppdraget att leda avdelningen elnät vidare i en mycket intressant framtid, för elbranschen och PiteEnergi, säger Fredrik Alm.

– Vi är bara i början av energi- och klimatomställningen och det krävs att vi jobbar tillsammans för att nå en hållbar framtid. Fredrik är en engagerad person med båda fötterna på jorden och jag är säker på att han kommer att bidra på ett mycket positivt sätt till PiteEnergi. Vi är glada att ha honom här, säger Jörgen Andersson-Strand, VD på PiteEnergi.