Digitala energibolaget Greenely lanseras i Norge

Foto: Greenely

Greenely det digitala energibolaget som optimerar kundens elanvändning med hjälp av smart teknik i en app. Bolagets tjänst utgår från deras mobilapp där användaren enkelt kan minska elkonsumtionen och minimera kostnaden för el. Inom kort kommer även norrmännen kunna ta del av minskade elkostnader.

Appen visualiserar användarnas förbrukning och presenterar smarta insikter i syfte att minska och optimera elanvändningen. I appen är det även enkelt att byta elavtal till Greenely som ger tillgång till börsens rådande elpriser som varierar varje timme och få tillgång till fler funktioner.

Traditionella energibolag baserar sina vinster på att sina kunder använder mer energi: det är krona per kilowattimme. Vi siktar mycket högre, driver kundlojalitet genom en överlägsen upplevelse och återinvesterar ständigt i vår plattform för att driva det framåt. Vårt yttersta mål är att starta en energirevolution, få ner förbrukningen, spara pengar för människor och hjälpa planeten, säger Tanmoy Bari, medgrundare och VD

Norge erbjuder det innovativa elbolaget en gyllene möjlighet till internationell expansion. Intresset för och spridningen av smarta mätare, solpaneler och elfordon har verkligen regnat i landet under de senaste åren, tillsammans med ett starkt fokus på förnybar energi.