Fyrfasen Energi och Eways i elbilssamarbete

Nu har Fyrfasen Energi gjort det ännu lättare att köra elbil genom ett samarbete med laddoperatören Eways. Genom samarbetet kan Fyrfasens kunder ladda sina bilar hemma, på jobbet eller i det publika.

- Som ett led i att skapa hållbara och enkla lösningar för våra kunder, ser vi stora fördelar i att samarbeta med en laddoperatör som är specialiserad på området och kan leverera en snabb och enkel helhetslösning, från köp till installation, säger Cecilia Norberg, vd Fyrfasen Energi.

Samarbetet innebär att Fyrfasen, via Eways, erbjuder elbilsladdning till privatpersoner, företag samt bostadsrätts- och samfällighetsföreningar. Privatpersoner kan nu köpa en laddstation inklusive installation till hemmet online. För samfälligheter, bostadsrättsföreningar och företag innebär samarbetet att Fyrfasen erbjuder laddning som en komplett helhetstjänst där Eways levererar, installerar, driftar och underhåller laddstationerna.  

- Vi vill att det ska gå att köra elbil i hela landet och Fyrfasen med sin lokala förankring och kompetens är en drömpartner för oss, säger Niclas Sahlgren, vd på Eways.