Processindustridagarna FIRAR 20 ÅR

Bild:Irene Nettéus.
Bild: Irene Nettéus.

Idag startar Processindustridagarna för tjugonde året. Seminariet, som arrangeras av Kiwa Inspecta, håller jubileet till ära till på Stenungsbaden Yacht Club i Stenungsund och temat för i år är erfarenheter från projekt och ny teknik.

Processindustridagarna ger både leverantörer, kunder och experter möjlighet att mötas över gränserna och utbyta erfarenheter.
Irene Nettéus, som är seminarieansvarig för alla Kiwa Inspectas branschseminarier, menar att mötesarenor som Processindustridagarna är en viktig del av Kiwa Inspectas arbete för att kompetenssäkra branscher som processindustrin.

– Just processindustrin har vi arbetat med i många år. Det här är tjugonde året vi kör Processindustridagarna, påpekar Irene Nettéus.

Hon talar också om att de till 20-års- jubileet återvänder till Stenungsund, där många företag inom olje- och gasindustrin har sin hemvist.

På årets Processindustridagar berättar Irene Nettéus att de har 17 olika utställande företag bokade, vilket ger både leverantörer, kunder och experter möjlighet att mötas över gränserna och utbyta erfarenheter.

– Vi har till exempel en så kallad ”speed- dating”, där det i mindre grupper ges chans för alla att besöka varje leverantör och få ett mer ingående samtal, säger Irene Nettéus.