Minesto och Schneider Electric deltar på energikonferensen Enlit Europe

Foto: Minesto

Minesto, ledande utvecklare inom marin energi och Schneider Electric, global ledare inom digital transformation av energi och automation, deltar denna vecka tillsammans på energikonferensen Enlit Europe. Syftet är att fortskrida Minestos och Schneiders strategiska partnerskap samt att marknadsföra deras gemensamma erbjudande gentemot energibranschen.

Enlit Europe, en sammanslagning av energikonferenserna European Utility Week och POWERGEN Europe, arrangeras denna vecka i Milano. Med 10 000 deltagare och 500 utställare är Enlit Europe ett ledande forum för energiomställningen som samlar nyckelaktörer från hela energibranschens värdekedja.

Minesto och Schneider Electric deltar under veckan i gemensamma aktiviteter som en del av deras strategiska partnerskap vilket inleddes tidigare i år. Detta inkluderar enskilda möten med potentiella kunder och partners för att marknadsföra ett gemensamt och komplett kunderbjudande baserat på Minestos patenterade havsenergiteknik och Schneiders ledande expertis inom integration av förnybar energiproduktion och microgrids.