Erab utses till Länets Företagare 2023

Foto; Erab

Entreprenadreparationer i Örebro AB har utsetts till Länets Företagare 2023. Det är Bolagsinspektionen tillsammans med Sveriges Företag som utsett Erab efter sin årliga genomgång av samtliga svenska bolag utifrån sju kriterier. Dessa är kreditvärdighet, ägare, styrelse, tillväxt, ranking i aktuell bransch, vinstdrivande och bolagsvärdering.

Erab är ett familjeägt företag som startades 1963. Företaget utför besiktning, ombyggnation och renovering av skorstenar till industri och energibolag. Sedan 2019 befinner sig företaget i kraftig tillväxt. Bolaget har under alla år haft ett tydligt fokus på långsiktiga relationer med sina kunder, många av kunder är återkommande sedan 60-talet. En annan viktig fokus för företaget är att prioritera arbetsmiljön och kompetensutveckling för anställda.

– Utnämningen till Länets Företagare 2023 är en bekräftelse på att vi gör rätt saker och ett erkännande för vår fantastiska personal. Utan våra anställda hade vi aldrig fått den här utmärkelsen, säger Sladjana Grbic, HR-chefen på Erab.