Eco Wave Power Global ringer Nasdaq US öppningsklocka

Foto: Eco Wave Power

Eco Wave Power Global AB (publ) (NASDAQ: WAVE) ("Eco Wave Power" eller "Bolaget"), ledande inom produktion av ren el från havsvågor, meddelar idag att man kommer att hålla sin officiella klockringningsceremoni på Nasdaq US-börsen i morgon bitti, klockan 9:15 ET för att fira noteringen på Nasdaq US.

Eco Wave Power började handlas på Nasdaq US den 1 juli 2021, under symbolen "WAVE".

"Att bli ett börsnoterat företag på Nasdaq US markerar början på ett nytt kapitel för Eco Wave Power", säger Inna Braverman, grundare och VD för Eco Wave Power. "Vi har under mer än ett decennium producerat ren el från havsvågor, med vår banbrytande patenterade teknologi. Vi brinner för att agera på klimatförändringarna genom att arbeta mot kommersiell produktion av ren el från havsvågor. Jag är otroligt stolt över vårt talangfulla team runt om i världen som förkroppsligar vårt uppdrag att hjälpa till att göra världen till en bättre plats.”

Eco Wave Power anser att världen behöver bästa möjliga förnybara energitekniker och lösningar som enkelt kan implementeras för att hjälpa till att hantera de växande klimatutmaningarna. Bolaget har förmågan att möta de nuvarande och framtida behoven i världen, vilket i kombination med dess oöverträffade teknologi och expertis, unikt positionerar Eco Wave Power för fortsatt tillväxt och marknadsledarskap.

Robert J. Karabinchak, som tjänstgör i New Jersey General Assembly for the 18th legislative district, kommer att tala vid ceremonin för att dela sin vision för att stödja lagstiftning för att främja vågenergi i New Jersey. Hans vision är ett första pilotprojekt för vågenergi i staten. Implementeringen av förnybar energi och vågenergi i New Jersey är särskilt viktigt med tanke på den senaste tidens förstörelse på grund av klimatförändringar, inklusive den senaste orkanen Ida, som ödelade delar av New Jersey.