Lundin Petroleum gör tre oljeborrningar

Foto: Lundin Petroleum

Olje- och gasbolaget Lundin Petroleum har inlett årets borrprogram på Loppahöjdsområdet i södra Barents hav, skriver bolaget i ett pressmeddelande."Borrprogrammet för 2016 innefattar tre borrningar och startar med återupptagandet av utvärderingsborrningen Alta-3 i PL609 med borrnummer 7220/11-3A, som under förra året genomfördes med framgång på den östra sidan av Altafyndigheten", skriver Lundin Petroleum.Därefter återupptas borrningen i 7220/6-2 på Neiden, som påbörjades förra året. Den tredje borrningen blir på strukturen Filicudi i PL533, nordväst om Altafyndigheten och söder om Johan Castbergfyndigheten.

Olje- och gasbolaget Lundin Petroleum har inlett årets borrprogram på Loppahöjdsområdet i södra Barents hav, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

"Borrprogrammet för 2016 innefattar tre borrningar och startar med återupptagandet av utvärderingsborrningen Alta-3 i PL609 med borrnummer 7220/11-3A, som under förra året genomfördes med framgång på den östra sidan av Altafyndigheten", skriver Lundin Petroleum.

 

Därefter återupptas borrningen i 7220/6-2 på Neiden, som påbörjades förra året. Den tredje borrningen blir på strukturen Filicudi i PL533, nordväst om Altafyndigheten och söder om Johan Castbergfyndigheten.

 

(TT)