Vi söker nya medarbetare till Ekströms Värmetekniska AB

Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu nya medarbetare.

Ekströms Värmetekniska är idag en av de världsledande av flera unika produkter med få konkurrenter och har egen tillverkning i Sverige. Företaget har funnits sedan 1905 och har försäljning över hela världen men framför allt inom Europa. Se även: www.ekstromsvarme.se

Vi söker dig som vill vara en del i en mindre organisation med korta beslutsvägar där du har möjlighet att själv påverka både inriktning och beslut. Du kommer få vara med hela vägen från markandsförning, anbudshantering, beräkningar, konstruktion, försäljning, inköp av material, dokumentation fram till leverans och uppföljning.

Just nu söker vi framför allt en teknisk försäljningsansvarig med mångårig erfarenhet inom kraftvärmebranschen och/eller processindustrin men även medarbetare till andra tjänster inom konstruktion, beräkning, projektledning och försäljning. Det viktigaste är att du har en teknisk bakgrund eller erfarenhet från kraftvärmebranschen och/eller processindustrin.

  • Du ska vara självgående med relevant teknisk utbildning och erfarenhet.   
  • Du bör vara intresserad av problemlösning och konstruktion, meriterande med erfarenhet från kraft-/ värmeverk och i grunden har du ett brinnande teknikintresse. Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs både i tal och skrift.
  • Du är lyhörd för både kunden och projektets behov och kan smidigt anpassa dig till situationen du befinner dig i
  • Du tycker om att knyta nya kontakter samt utveckla befintliga och motiveras av att arbeta både självständigt och i team med andra.

Då företaget kan vara flexibelt finns det vissa möjligheter att utveckla tjänsten och sin roll inom företaget beroende på behov och intresse och det går till viss del att skräddarsy befattningen efter den sökandes kompetenser. Vi har mycket låg personalomsättning och är även kollektivanslutna. 

Ansök HÄR!

Din ansökan vill vi gärna ha senast den 21 april, 2023.

Ansökan skickas i mail till Thomas Hagsten.

thomas.hagsten@ekstromsvarme.se

För mer information – slå gärna en signal!
Telefon +46 (0)8 7100977 eller Mobil   +46 (0)70 332 4939
Vi finns på Glasfibergatan 10 i Älvsjö.

bild