Så hittar du rätt nanny för din familj

emma-dau-n_4ity1kmde-unsplash

Det är många familjer runt om i Sverige som väljer att anlita en barnvakt för att underlätta livspusslet. Det finns flera olika organisationer och vem ska vi egentligen vända oss till för att få den perfekta barnvakten till vårt barn? Här kommer några av de bästa tipsen som du borde tänka på när du anlitar en barnvakt!

En professionell barnvakt som gör skillnad

Att våga be om extra avlastning kan göra stor skillnad för vardagspusslet då stressen hos föräldern kan minska samtidigt som barnet får en ännu roligare vardag!

 

Det är dock viktigt att välja rätt aktör. NannyPoppins är ett företag som erbjuder professionella barnvakter, vilket innebär att alla nannies är utbildade, erfarna och certifierade i bland annat HLR för barn!

 

Ytterligare en fördel med ett professionellt företag är att alla barnvakter får vit

lön, vilket på så sätt innebär att de även är försäkrade och har en trygg anställning.

 

Se till att er nanny är personlig

En annan viktig aspekt att ha i åtanke är att se till att få en barnflicka som är personligt utvald efter ert behov och barnets personlighet. Att ha en nanny som kommer bra överens med din familj är nyckeln till ett framgångsrikt samarbete.

 

Oavsett om ditt barn är nyfött eller i skolålder så finns det nannys som är erfarna av att passa barn i alla åldrar. En professionell barnvakt som har erfarenhet med att passa barn i just ditt barns ålder, säkerställer att er nanny har stenkoll på

 

En nanny handlar nämligen inte enbart om att den ska vara trygg, barnvakten måste även stämma överens med familjens situation. Det är viktigt med personlig matchning för din familj ska få en bra upplevelse med er nanny!

 

Välj ett upplägg för barnpassning som passar er familjs vardag

Oavsett om du behöver hjälp några dagar i veckan eller om du är i behov av barnpassning varje dag, kan NannyPoppins hitta en nanny som kan anpassa sig efter dina preferenser.

 

Företag som NannyPoppins har flexibla barnvakter som finns tillgängliga alla dagar och timmar i veckan. Denna flexibilitet gör att du inte behöver oroa dig för om din barnvakt finns tillgänglig eller inte.

 

Du kan även välja fritt vilket upplägg som passar bäst, exempelvis som heltid, deltid, kvällar, helger eller sporadiskt vid hämtning och lämning – till och från skolan.

Det är enkelt att komma igång med en nanny!

Processen börjar alltid med ett inledande samtal där familjen får diskutera och få hjälp av en barnpassningsspecialist från NannyPoppins. Efter samtalet väljer de ut en barnflicka de tror passar familjen allra bäst.

 

Du kan få överallt – oavsett om du vill ha barnpassning i Uppsala eller ute på landsbygden. NannyPoppins är rikstäckande med sina barnvakter!

 

Deras barnpassning inleds alltid med en första prova-på-träff där hela familjen får en chans att träffa sin utvalda nanny. Är familjen inte nöjd hittar organisationen alltid en ny!

 

Om du vill kan du ha kontinuerliga träffar med din barnflicka eller bara vid behov. NannyPoppins löser vardagspusslet åt dig, gå in på deras hemsida eller kontakta de för mer information om professionell barnpassning!