Sveriges ambassadör besökte svenska paviljongen på Hannovermässan

Svenska samlingsmontern och MVG besöktes av den svenska ambassadören i Tyskland, Per Thöresson, 2 f.h. och av representanter för svenska handelsrådet, under ledning av Lisa Liberg, handelsattaché i Indien, 1:a till höger, här tillsammans med MVG:s grundare och representant på mässan, Johnny Dahlberg, 3:e från höger. Foto: MVG
Svenska samlingsmontern i industrihallen på 2017-års Hannovermässa. Foto: Markku Björkman.

Motala Verkstad Group ställde ut i den svenska paviljongen i hall 4. under årets Hannovermässa.

Svenska samlingsmontern och MVG ärades med ett besök av den svenska ambassadören i Tyskland, Per Thöresson och av representanter för svenska handelsrådet, under ledning av Lisa Liberg, handelsattaché i Indien, berättade MVG:s grundare och representant på mässan, Johnny Dahlberg.

MVG är en industrikoncern inom verkstad och tungt underhåll med anor från 1822

- Motala Verkstad Group är produktions-partner till professionella industriella aktörer, oavsett om man söker en komplett sourcing- och supply-managementpartner eller en under-leverantör med excellens i tillverkning av system, delsystem och komponenter, berättar Johnny Dahlberg. 

Motala Verkstad Group har enligt Dahlberg väl utvecklade erbjudanden för tung och medeltung industri: Effektiva kund- specifika lösningar, komponent-tillverkning och service för bl.a. följande branscher; Medicinteknik, Energi, Marint, Pressar, Olja & Gas, Broar och Infrastruktur, Försvarsindustrier och andra områden med höga krav.