Mötesplatsen för dig inom energibranschen, jun, 25 2019
Senaste Nytt

Ellevio förlänger avtal med Rejlers

Ellevio ger Rejlers Embriq fortsatt förtroende att leverera systemet Quant TP SELMA, ett kvalitetssystem för elnäts-och elhandelsföretag. Systemet ställer höga krav på säkerhet och ger Ellevio möjlighet att leverera hög service och kvalitet till sina kunder.

Publicerad av
Redaktionen - 17 maj 2019

Rejlers Embriq levererar sedan länge mät-och avräkningstjänster till Ellevio AB via systemet Quant TP SELMA. Nu har Ellevio beslutat att förlänga avtalet gällande Quant TP SELMA. Systemet kvalitetssäkrar, strukturerar och rapporterar mätvärden till marknadens aktörer där det ställs höga krav på säkerhetsklassning.

– Vi uppskattar Rejlers lösningsorienterade synsätt. Genom förlängningen av avtalet kan vi tillsammans med Rejlers Embriq fortsätta erbjuda god kvalitet till våra kunder, säger Mårten Granfors, chef för mätning och avräkning på Ellevio.

Quant

Om Ellevio

Ellevio AB är ett av Sveriges största elnätsföretag. Vi ser till att elen kommer fram till nära 960 000 hem och arbetsplatser från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm och Nynäshamn i öster. Vi har cirka 500 anställda och sysselsätter totalt cirka 3 000 personer runt om i landet. Ellevio, som har sitt säte i Stockholm, ägs av Tredje AP-fonden, Folksam, Första AP-fonden och OMERS Infrastructure. Läs mer på ellevio.se

Om Rejlers Embriq

Rejlers Embriq levererar tjänster till kunder i hela Norden och finns på orter som Oslo, Halden, Drammen, Kristiansand, Arendal, Hamar, Motala och Göteborg. Vi skiljer oss från andra aktörer genom att kombinera solid kompetens inom digitalisering med bred erfarenhet och kunskaper om våra kunders verksamhet. Vi är en del av Rejlers-koncernen, som har över 75 års erfarenhet som rådgivande kompetensleverantör till nordiskt näringsliv och är börsnoterad på NASDAQ QMX i Stockholm.

 

Läs här: https://rejlers.no/ellevio-forlanger-avtal-med-rejlers/

För mer information kontakta:

Thomas Pettersen

Thomas Pettersen
CEO Rejlers Norge

+47 950 22 323
thomas.pettersen@rejlers.no

 

Annons

Annons

Annons