Mötesplatsen för dig inom energibranschen, jun, 26 2019
Senaste Nytt

Konferens om framtidens fjärrvärme

Christine Angerman
Christine Angerman
Publicerad av
Redaktionen - 08 apr 2019

 

På konferensen Framtidens fjärrvärme, som arrangerades i Stockholm den 12 till 13 mars 2019 av Insight Events Sweden, samlades för nionde året i rad experter inom fjärrvärmebranschen för att dela med sig av de senaste nyheterna och diskutera de utmaningar och möjligheter som väntar för branschen.

 

 

Text: Alarik Haglund

 

 

Genom de många praktikfall som presenterades fick deltagarna på konferensen Framtidens fjärrvärme 2019 en unik möjlighet att ta del av strategier och erfarenheter från aktörer i framkant. Christine Angerman på Insight Events Sweden, som är projektledare för konferensen, berättar till exempel att årets konferens lyfte fram de senaste energiprojekten som bland andra Stockholm Exergi, E.ON och Energiföretagen jobbat med.

Hon talar också om att deltagarna fick höra om nya politiska omvärldsförutsättningar för fjärrvärmen, Parisavtalet och kolsänkor, värmeåtervinning från spillvärme, fjärrvärmens roll i framtidens energilösningserbjudande och mycket mer.

- Vi anordnar denna konferens för att företag och organisationer runt om i Sverige ska kunna träffas och utbyta erfarenheter. Detta genom att lyssna till våra praktikfall och nätverka under konferensen, säger Christine Angerman.

Annons

Annons

Annons