Mötesplatsen för dig inom energibranschen, jun, 26 2019
Senaste Nytt

Schneider lanserar ny UPS

Bild: Schneider Electric.
Bild: Schneider Electric.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 03 apr 2019

Nu lanserar Schneider Electric sin nya produkt Galaxy VS, en ny trefas-UPS i UPS-serien Galaxy, som är framtagen för att säkerställa pålitlig strömförsörjning och avbrottsfri kraft för kritiska infrastrukturer. Galaxy VS ska ge kunden ett flertal fördelar såsom kostnadseffektiv drift, hög verkningsgrad och smidig integrering.

Galaxy VS är utvecklad för att enkelt kunna idriftsättas och ge pålitlig kraft till små och medelstora datacenter samt till kritisk infrastruktur på kommersiella och industriella anläggningar.

Särskilt inom industrin ökar behovet för UPS:er i samband med övergången till industri 4.0. Det innebär en ökning av både totala antalet uppkopplade enheter och en ökning av antalet känsliga produkter som finns i industrimiljön, vilket även ställer krav på hög elkvalitet. Verkningsgraden uppgår till 99 procent och kombinerat med valbara Lithium-ion batterier som dubblerar livslängden.

Tillgänglighet och åtkomst är något som värderas högt när det kommer till kritisk infrastruktur och Edge-miljöer. Genom att koppla upp Galaxy VS kan driftchefer och teknisk personal enkelt styra och övervaka sin anläggning på distans.

Annons

Annons

Annons