Mötesplatsen för dig inom energibranschen, jun, 26 2019
Senaste Nytt

Fanny Norkko utsedd till Årets samhällsutvecklare 2019

Fanny Norkko, Årets samhällsutvecklare. Foto: Felicia Yllenius.
Fanny Norkko, Årets samhällsutvecklare. Foto: Felicia Yllenius.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 22 mar 2019

Nu är Årets samhällsutvecklare 2019 korad och vinnaren är Fanny Norkko, civilingenjörsstudent inom samhällsbyggnad med inriktning byggprojektledning på KTH. 

Sweco och Skanska har för femte året i rad korat årets samhällsutvecklare, en utmärkelse som tilldelas en student med brinnande intresse för samhällets utmaningar.

– I år var det en tuff kamp om utmärkelsen. 22 otroligt engagerade och idérika studenter bidrog med förslag på samhällsförbättringar under vår casedag hos Sweco och Skanska tidigare i mars. Det som gör Fanny till 2019 års vinnare är hennes otroliga drivkraft att inom hennes bransch bidra till förbättrade omständigheter ur ett hållbarhetsperspektiv. Hon har även en naturlig samarbetsförmåga och bidrog på att bra sätt till sin grupps presentation på casedagen, säger Amanda Rönn, HR-koordinator på Sweco.

Priset delades ut på Universum Awards 20 mars och motiveringen löd:

”Med energi, glädje och en förmåga att skapa dialog är vinnaren en lagspelare som utmärker sig. Med hennes globala perspektiv och den starka tron på individens egen kraft att skapa ett hållbart samhälle blir årets samhällsutvecklare Fanny Norkko.”

 

Annons

Annons

Annons