Mötesplatsen för dig inom energibranschen, jun, 16 2019
Senaste Nytt

Energi- och klimatrådgivare fokuserar på solel och hållbara transporter

Bild: Norrtälje kommun.
Bild: Norrtälje kommun.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 11 sep 2018

Norrtälje kommun erbjuder privatpersoner, organisationer och företag fördjupad rådgivning för att minska sin energiförbrukning och klimatpåverkan och samtidigt sänka sina energikostnader.

Rådgivningen sker i samarbete med energi- och klimatrådgivare från 27 kommuner i Stockholmsregionen och är en del av Energimyndighetens satsning på att öka kunskapen om solel och hållbara transporter och för att öka takten i att nå de nationella energi- och klimatpolitiska målen.

Informationskväll om solceller

Kommunens energi- och klimatrådgivare kommer utöver rådgivningen också att göra ett flertal informationsinsatser, som att anordna seminarier, studiebesök och ställa ut på mässor.
Nästa informationskväll i Norrtälje kommun sker den 9 oktober 2018 på Campus Roslagen i Norrtälje, där föreläsare och branschutställare informerar om modern teknik och effektiva metoder för att spara på energi och miljö.

Huvudtalare är Lars Andrén, som sedan det tidiga 90-talet är en eldsjäl inom solenergiutveckling och klimatfrågor samt är bland annat deltagare i Vi i Villas expertpanel. I föreläsningen blandas viktig och seriös kunskap om solenergi och tankar om förnybar energi med en hel del eftertanke gällande vår energianvändning idag. Allt detta med en god portion humor och energi.

Annons

Annons

Annons