Mötesplatsen för dig inom energibranschen, okt, 22 2018
Senaste Nytt

Växjö Energi rekryterar Julia Ahlrot

Julia Ahlrot. Bild: Växjö Energi.
Julia Ahlrot. Bild: Växjö Energi.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 04 dec 2017

 Julia Ahlrot har nyligen anställts som ny chef strategi och omvärldsrelationer på Växjö Energi. Julia Ahlrot har bred erfarenhet av hållbarhetsarbete på ett strategiskt plan och kommer närmast från en roll som hållbarhetschef på Växjö kommun.

- Det här är en viktig rekrytering för oss för att med god framförhållning och på bästa sätt möta våra kunder och fånga upp deras behov även i framtiden. Julia kan vår marknad och har viktig sakkunskap i våra frågor vilket hon kommer ha direkt nytta av i sin nya roll. Det känns fantastiskt roligt att få jobba ihop med Julia framöver med den energin och motivationen hon har, säger Erik Tellgren, vd på Växjö Energi.

Julia är civilingenjör i Miljö- och Vattenteknik och har jobbat med hållbar utveckling på ett strategiskt plan inom Växjö kommun under flera år. På Växjö Energi kommer hon jobba på koncernövergripande nivå och rapportera direkt till vd.

- I mina tidigare roller inom Växjö kommun har jag många gånger inför imponerade åhörare berättat om hur Växjö Energi bidrar till Europas grönaste stad. Därför känns det nu extra roligt att aktivt få medverka till en fortsatt utveckling av det strategiska arbetet inom bolaget, säger Julia Ahlrot.

Annons

Annons

Annons