Mötesplatsen för dig inom energibranschen, dec, 14 2018
Senaste Nytt

Ecopilot ingår partneravtal med Nordomatic

Peter Wegdell. Bild: Ecopilot.
Peter Wegdell. Bild: Ecopilot.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 13 nov 2017

Nyligen tecknade Ecopilot och Nordomatic ett nytt partneravtal som innebär återförsäljning och installation av Ecopilots programvarutjänster för energioptimering av fastigheter.

Det nya avtalet ger Ecopilot en större närvaro i Norden samtidigt som Nordomatic får tillgång till ett verktyg som gör företagets erbjudande inom energieffektivisering av fastigheter ännu starkare.

– Samarbetet med Nordomatic innebär att vi tar ytterligare ett viktigt steg framåt i vår strategi att arbeta med väl valda partner. Genom avtalet får Ecopilot ytterligare en stark och väletablerad nordisk partner inom modern fastighetsautomation. Ecopilot blir nu en del av Nordomatics molntjänst Styrportalen, vilket kommer att skapa tydligt värde i flera led. Tillsammans med Nordomatic ser vi fram emot ett samarbete för ökad energieffektivisering och ett optimalt inomhusklimat för fler fastighetsägare, säger Peter Wegdell, vd för Ecopilot.

– Avtalet och samarbetet med Ecopilot är en milstolpe i Nordomatics satsning inom energieffektivisering av fastigheter. Vår tjänst Styrportalen skapar i kombination med Ecopilots funktioner fantastiska förutsättningar till miljöförbättring och värdeökning av våra kunders fastigheter. Det här är ’smart buildings’ på riktigt, kommenterar Nordomatics affärsutvecklingschef Robert Rennel.

Ecopilot har sedan tidigare återförsäljaravtal med Kabona och har på kort tid även tecknat återförsäljaravtal med företagen Energi & Fastighet i Karlstad, Avent Installation och Ventab.

Annons

Annons

Annons