Mötesplatsen för dig inom energibranschen, jun, 20 2018
Senaste Nytt

Ny vd på IQS Energi Komfort

Malin von Post vd IQS Energi Komfort AB. Foto: IQS Energi Komfort AB/Cision
Malin von Post vd IQS Energi Komfort AB. Foto: IQS Energi Komfort AB/Cision
Publicerad av
Jessica Nejman - 13 jul 2017

Malin von Post har gemensamt med styrelsen kommit överens om att lämna sin befattning som vd för IQS Energi Komfort AB av personliga skäl. Arne Olafsson, tidigare vd i IQS Energi Komfort AB 2013-2016, är utsedd av styrelsen som tillförordnad vd under tiden rekrytering av ny vd pågår.

- Då jag tidigare varit med och lagt grunden till det nya IQS Energi Komfort så är det ingen stor omställning för bolaget utan vi fortsätter arbetet med att positionera IQS Energi Komfort som det ledande bolaget i Sverige i segmentet energioptimering för fastigheter som planerat. Vi får genom min bakgrund i bolaget ett större säljfokus och ett mer aktivt arbete med strategiska samarbeten samt med förvärv i segmentet förnyelsebar energi, säger Arne Olafsson, vd IQS Energi Komfort AB

- Förvärvet av kundstock, offerter och personal i företaget Wermer Energilösningar Sverige AB ger oss nya möjligheter och kompetenser som ger effekt redan under andra halvåret. Arne, som fn är försäljningsansvarig, är mycket väl etablerad i företaget och har de bästa förutsättningarna för att genomföra integrationen på ett framgångsrikt sätt, säger Sverker Littorin, Styrelseordförande i IQS Energi Komfort AB.

Annons

Annons

Annons