Mötesplatsen för dig inom energibranschen, sep, 19 2017
Senaste Nytt

Imtech byter namn till Assemblin

Foto: Imtech
Foto: Imtech
Publicerad av
Tommy Ekholm - 15 mar 2016

I april byter Imtech namn och lämnar det gamla bakom sig. Med nya ägare och det nya varumärket Assemblin markerar bolaget att man tar nästa steg i utvecklingen.

Namnet Assemblin är en sammansättning av Assembly och Installation. Processen med att byta namn och omprofilera Imtech till Assemblin påbörjades med en varumärkesundersökning hos kunder, potentiella kunder och medarbetare i alla tre länder hösten 2015. Efter utveckling av varumärkesplattform inleddes arbetet med omprofilering av Imtech vid årsskiftet och kommer praktiskt att genomföras i april.

– I detta skede är det viktigt att lyfta fram våra medarbetare som är den avgörande skillnaden, grunden till vår framgång och därmed vårt verkliga varumärke. Vårt nya namn och logotype är bara symboler för vad vi genom våra medarbetare står för. Att genomföra processen med omprofilering i omgångar innebär att vi kunnat ge våra kunder och medarbetare en övergångsperiod där de nu fått chansen att lära känna och ta in det nya namnet, säger Thomas Rebermark, Informations- och Marknadschef på Imtech Nordic

Annons