Mötesplatsen för dig inom energibranschen, sep, 22 2017
Senaste Nytt

Bravida förvärvar Elinstallatörer i Dalarna AB

Foto: Bravida
Foto: Bravida
Publicerad av
Tommy Ekholm - 08 jan 2016

Bravida har tecknat avtal om förvärv av Elinstallatörer i Dalarna AB med säte i Långshyttan. Bolaget har 40 anställda och omsätter cirka 40 miljoner kronor.

Företaget har verksamhet inom elinstallation, elservice, kameraövervakning, inbrottslarm, brandlarm, passagesystem, datanät, automationer, motordrifter, KNX-system samt elprojektering. Företaget är verksamma i Borlänge, Falun, Säter och Långshyttan vilket gör att Bravida stärker sin el- och säkerhetsverksamhet i Dalarna. – Vi skapar nu en stark grund för både service och entreprenad inom elinstallation i Dalarna. Säkerhet är ett strategiskt verksamhetsområde för Bravida och förvärvet stärker vår befintliga verksamhet, säger Mikael Lidström, divisionschef Bravida division Nord.

Elinstallatörer i DalarnaAB grundades 1986. – Jag ser fram emot att vi blir en del av Bravida och är övertygad om att vi fortsätter vår utveckling och tillväxt tillsammans med övriga Bravida-enheter. Jag bedömer att vi kommer behöva nyanställa minst fem elektriker under den närmsta tiden, säger Conny Gossas, vd på Elinstallatörer i DalarnaAB.

Annons