Mötesplatsen för dig inom energibranschen, okt, 23 2017
Senaste Nytt

PA Resources skär ner i organisationen

Foto: PA Resources
Foto: PA Resources
Publicerad av
Martin Stråmo - 28 dec 2015

Som följd av styrelsens beslut kommunicerat den 17 november 2015 att sälja ut PA Resources samtliga tillgångar har den beslutat att reducera företagets organisation i syfte att spara kostnader.

Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

PA Resources Londonkontor, med ansvar för Nordsjötillgångarna och koncernens prospekteringsaktiviteter, stängs vid årsskiftet och all personal kopplat med dessa aktiviteter kommer lämna bolaget. Koncernens huvudkontor i Stockholm kommer kvarstå med reducerad personal för att leda försäljningsprocessen och hantera koncernens administration.

Kevin McGrory, bolagsjurist, och Graham Goffey chef för prospektering och vd Västafrika och Nordsjön vars anställningar upphör vid årsskiftet har tillsammans med flera andra nyckelpersoner ingått i konsultavtal med bolaget för att stödja försäljningsprocessen.

Vid kontoret i Stockholm kommer Slimane Bouabbane, affärsutvecklingschef lämna sin anställning under det första kvartalet 2016 medan tillförordnade finanschefen Urban Adolfson kommer lämna företaget den 11 mars 2016 för att ta en anställning vid ett annat bolag. Vd och Koncernchef Mark McAllister och Paul Elstone, vd Tunisien kvarstår i sina positioner och ledningsgruppen.

(SIX News)

Annons